Voor patiënten

Voel je thuis bij Elyse.

Wanneer je de diagnose nierfalen krijgt, heeft dat een enorme impact op je leven. Daarom wil je behandeld worden door een persoonlijk en professioneel team. Bij de Elyse klinieken bieden we poliklinische zorg gericht op het voorkomen van nierfalen. Zoals zorg voor diabetes mellitus, hoge bloeddruk en cholesterol. Daarnaast is er ook een multidisciplinair nierfalen spreekuur gericht op nierfalen en het voorbereiden op nierfunctie vervangende behandeling, dan wel het kiezen voor geen behandeling, conservatieve behandeling.

Kleinschalig, persoonlijk en deskundig 

Je hebt bij Elyse één eigen behandelend internist-nefroloog, die jou en jouw dossier goed kent. Onze internist-nefroloog is nauw betrokken bij je behandeling en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Door de kleinschalige klinieken hebben we alle aandacht voor jouw wensen. Bij Elyse geloven we dat persoonlijke aandacht werkt. Meer weten over de integrale nierzorg die wij bieden? Klik dan op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie. Benieuwd of jij ook bij Elyse behandeld kunt worden? Vraag je huisarts of specialist om contact op te nemen voor een doorverwijzing. Heb je nog vragen?

Maatschappelijk werk

Wil je graag contact met ons?

Dat kan! Laat je gegevens hieronder achter en laat ons weten of je liever gebeld of gemaild wordt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.