Werken bij Elyse

Werken bij Elyse betekent dat je je volop mag richten op waar je goed in bent en wat je graag doet: zorgen voor patiënten. Natuurlijk door het bieden van uitstekende medische zorg, maar ook met persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat patiënten zich hierdoor beter voelen, daarom bieden we onze zorg in een kleinschalige setting met huiselijke sfeer. 

Daarvoor is het essentieel dat je je thuis voelt in je werk en tussen je collega’s. Op je plek zijn en doen waar je goed in bent, zodat patiënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Naast al je kennis en vaardigheden vraagt dit motivatie die van binnenuit komt, verbondenheid met de patiënt en je collega’s. 

Wil, mobiel dialyseverpleegkundige en vaattoegangverpleegkundige

Samen voor de patiënt 

“De kleinschalige setting zorgt ervoor dat je echt betrokken bent bij de patiënt en bij elkaar. Met je team organiseer je de werkzaamheden op je locatie.” 

Fenna, dialyseverpleegkundige in Kerkrade

Echt iets meer kunnen doen voor patiënten 

“De kleinschalige behandelsetting zorgt ervoor dat je een sterke behandelrelatie kunt opbouwen met patiënten. Je kent elke individuele patiënt goed waardoor je de zorg optimaal kunt aanpassen aan diens wensen. Ik ervaar veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je komt samen voor uitdagingen te staan waar je veel van leert als team en individu.” 

Gertjan, servicemedewerker Woerden

Ieder dag het verschil maken 

“Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in de bouwsector als calculator. Maar omdat ik echt wat wilde betekenen voor anderen, heb ik de overstap gemaakt naar de zorg en werk nu met veel plezier bij Elyse. Iedere dag maak ik het verschil voor iemand” 

Wij zijn Elyse

De Elyse klinieken voor nierzorg zijn gespecialiseerd in zorg voor patiënten met nierschade en nierfalen. Op vijf locaties in Nederland behandelt Elyse meer dan 600 mensen met een verminderde nierfunctie. 

We bieden patiënten het hele traject, van poli tot hemodialyse: 

  • Pre-dialyse zorg 
  • Hemodialyse thuis of in onze kliniek 
  • Voor- en nazorg voor transplantatie patiënten. 
  • Vakantiedialyse 

Het bevlogen team in onze klinieken bestaat uit een nefroloog, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, diëtisten, servicemedewerkers, medisch secretaresses en vrijwilligers. Zij werken nauw samen in zelfsturende team. Het team is oplossingsgericht, organiseert de dagelijkse gang van zaken en neemt binnen de eigen verantwoordelijkheden beslissingen. 

Veelgestelde vragen

Je houdt ervan om te werken in een kleine behandelsetting waarin je je patiënten goed leert kennen. Misschien ben je ook wel toe aan wat minder lichamelijk zwaar werk, zonder nachtdiensten. Waarin je op een andere manier wordt uitgedaagd: door complexe zorg die vraagt om een brede visie. Een uitdaging die je graag aangaat in nauwe samenwerking met een hecht team. Je bent zelfstandig, verantwoordelijk, betrokken en energiek. Herken jij jezelf hierin, dan pas je zeker bij Elyse! 

Bij Elyse volgen we de CAO voor ziekenhuizen als het gaat over arbeidsvoorwaarden. Je verdient bij Elyse een prima salaris volgens de FWG-schalen, een dertiende maandsalaris en een vakantietoeslag.  Daarnaast hebben we een mooie pensioenregeling en een persoonlijk levensfasebudget. We snappen dat jij je keuze voor een werkgever niet alleen baseert op wat er maandelijks op je rekening wordt gestort. Daarom vertellen we je graag over wat Elyse nog meer te bieden heeft. Bij Elyse werk je in een kleinschalige en professionele werkomgeving met een multidisciplinair team. We begrijpen hoe belangrijk zekerheid is. Begin je bij Elyse, dan zullen we je op de opleidingsplekken na, meestal een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Ga je aan de slag als mobiele verpleegkundige? Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je je comfortabel kunt verplaatsen in een lease-auto.

We nemen jouw persoonlijke ontwikkeling serieus! Bij Elyse vinden we het belangrijk dat we allemaal de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen. Als mens én als professional. Bij Elyse krijg je dus de ruimte om regie te nemen. Over je loopbaan, je ontwikkeling en de manier waarop je werkt. We stimuleren je om verantwoordelijkheid te nemen, na te denken over je rol en voorstellen te doen om jouw bijdrage nog beter te maken.  Zodat je nieuwe dingen blijft leren. Vakinhoudelijk, maar ook op andere gebieden. 

Bij Elyse werken we met twee diensten per dag, een vroege en een late dienst. De vroege dienst start om op zijn vroegst om 7:00 uur en de late dienst eindigt op zijn laatst om 21:00 uur. Alle klinieken zijn op zondag gesloten. Je werkuren worden in overleg met je collega’s ingepland. 

Leuk, je solliciteert! Je ontvangt daarna van ons een ontvangstbevestiging en wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig. Binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek. Het eerste (digitale) gesprek vindt dat plaats met de zorgmanager en inhoudelijk specialist. Het tweede (digitale) gesprek heb je met HR. Daarna bespreken we telefonisch of er sprake is van wederzijdse liefde!