Contactgegevens

Laan van de Helende Meesters 8 
1186 AM Amstelveen 
info@niercentrumamstel.nl 

Tel: 020-8100350 
Fax: 020-8100359 

Openingstijden: 
Ma t/m za: 7:00 – 21:00  

Zorgaanbod

  • Pre-dialyse zorg 
  • Hemodialyse thuis of in onze kliniek 
  • Voor- en nazorg voor transplantatie patiënten 
  • Vakantiedialyse 

Amstelveen

Het uitgangspunt van de zorgverleners bij Niercentrum aan de Amstel is dat patiënten in elke fase van nierschade optimale begeleiding en behandeling krijgen. Maar het is de fijne sfeer in de kliniek die ervoor zorgt dat patiënten zich ondanks alle ongemakken thuisvoelen.  

Samenwerkingen
Niercentrum aan de Amstel is een unieke samenwerking tussen Elyse en Amsterdam UMC, met een locatie bij het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Hiermee bieden we de voordelen van kleinschalige nierzorg op het terrein van een eerst aangewezen regionaal ziekenhuis, samen met de topklinische nefrologische zorg uit Amsterdam UMC. Niercentrum aan de Amstel is een goed voorbeeld van ketenzorg zoals het bedoeld is. 

Vakantiedialyse in Amstelveen
Amstelveen is door de ligging dicht bij Amsterdam een uitstekende uitvalsbasis voor toeristen die een bezoek willen brengen aan deze wereldstad en andere favoriete bestemmingen in de regio, zoals de Zaanstreek (Zaanse Schans) met het oud-Hollandse landschap. 

Ook het Amstelveense Stadshart trekt steeds meer mensen die een dagje ontspannen willen winkelen. Het Stadshart heeft een ruim aanbod aan bekende ketens en internationale merken. Je kan er naar hartenlust overdekt shoppen en er is voldoende parkeergelegenheid. 


Het laatste nieuws uit Amstelveen