Leren bij Elyse

Leren bij Elyse 

Bij Elyse gaan patiëntenzorg en opleiding hand in hand. Zo kun je bij ons een opleiding volgen tot dialyseverpleegkundige of dialyse-assistent. Iedereen die via ons een van deze opleidingen volgt, krijgt een diploma dat erkend wordt door het CZO. Dit is een onafhankelijke organisatie die toezicht houdt op de kwaliteit van zorgopleidingen in Nederland. Een professionele leeromgeving dus.

Opleiding tot dialyseverpleegkundige 

Ben jij een verpleegkundige, teamspeler, leergierig en ambitieus? Met deze opleidingsplaats helpen we jou je te specialiseren als dialyseverpleegkundige. Tijdens de opleiding combineer je theorie en praktijk, zodat je binnen anderhalf jaar alles leert over de verpleegkundige zorg aan dialyse patiënten. 

Je start bij één van onze Elyse klinieken en volgt de theoretische opleiding voor dialyseverpleegkundige bij één van de samenwerkende opleidingsinstituten: 

  • Amstel Academie Amsterdam 
  • Radboud Academie Nijmegen 

Je krijgt praktijkbegeleiding bij de Elyse kliniek waar je werkzaam bent. Een deel van de praktijkstage, waaronder acute hoogcomplexe zorg, peritoneaal dialyse en transplantatie vindt plaats door middel van een externe stage in één van de ziekenhuizen waarmee we samenwerken (Amsterdam UMC, MUMC+ of Albert Schweitzer Ziekenhuis).  

Het opleidingstraject duurt 10 tot 12 maanden, afhankelijk van het aantal uur per week dat werkt. Na het behalen van je diploma hebben wij de intentie om je een baan als dialyseverpleegkundige aan te bieden voor onbepaalde tijd. 


Opleiding tot dialyse-assistent 

Je bent een ervaren verzorgende IG, bijvoorbeeld in de thuiszorg of in een verpleeghuis en het lijkt je leuk om je horizon eens te verbreden. Dan ben jij misschien wel de volgende leerling dialyse-assistent bij Elyse. Met deze opleidingsplaats helpen we jou je te specialiseren als dialyse-assistent.

In de opleiding combineer je theorie en praktijk. Je volgt de theoretische opleiding voor dialyseverpleegkundige bij de Amstel Academy in Amsterdam. Na het behalen van je diploma hebben wij de intentie om je een baan als dialyse-assistent aan te bieden voor onbepaalde tijd.  

Stages 

Ben je bezig met een opleiding en benieuwd naar de praktijk van nierzorg? Wij bieden jou graag die ervaring! Elyse heeft diverse stageplaatsen op verschillende niveaus in een zorg-gerelateerde setting of bij andere disciplines. Neem contact op via werkenbij@elyseklinieken.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Wil je leren bij Elyse?