Spreekuur

Spreekuur

Snel een plekje beschikbaar op het spreekuur

Elyse heeft korte wachttijden voor het spreekuur waardoor je snel geholpen kan worden. De gemiddelde wachttijd om een afspraak met de nefroloog in te plannen is 3 dagen. Tijdens het spreekuur kan je terecht bij de internist-nefroloog voor poliklinische zorg gericht op het voorkomen van nierfalen. Zoals zorg voor diabetes mellitus, hoge bloeddruk en cholesterol. Tijdens het spreekuur kan je terecht bij de internist-nefroloog met al je vragen.

Je kan niet alleen terecht bij onze internist-nefroloog. Indien het nodig is kan de internist-nefroloog je verwijzen naar onze diëtist om advies en begeleiding te krijgen in je eetpatroon. Daarnaast is er een mogelijkheid om onze maatschappelijk werker te betrekken om jou en je dierbaren te helpen met eventuele problemen die je ervaart met betrekking tot jouw ziekte. Voor onze klinieken in Amstelveen en Gorinchem loopt de polikliniek via onze samenwerkende partners daar: het Amstelland ziekenhuis en het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Neem direct contact op met de locatie bij jou in de buurt óf gebruik het contactformulier hieronder.


Actuele wachttijden per kliniek

Kerkrade14 dagen
Woerden2 dagen
Maatschappelijk werk

Wil je graag contact met ons?

Dat kan! Laat je gegevens hieronder achter en laat ons weten of je liever gebeld of gemaild wordt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.