Mobiele dialyseverpleegkundige / Klinisch Specialist Nierzorg

 • Minimaal 32 uur per week 

Wij weten, met jouw talent kun je overal aan de slag. Maar wij hebben een interessante vacature voor jou! We zijn op zoek naar een ervaren dialyseverpleegkundige die zijn of haar horizon wil verbreden in een combi functie waarbij je naast de verpleegkundige taken ook jouw expertise en kennis kan delen met andere dialysecentra als klinisch specialist.

De Elyse Klinieken voor nierzorg zijn gespecialiseerd in zorg voor patiënten met nierschade en nierfalen. Op vijf locaties in Nederland behandelt Elyse meer dan 600 mensen met een verminderde nierfunctie. 

 • Pre-dialysezorg 
 • Hemodialyse thuis of in onze kliniek 
 • Voor- en nazorg voor transplantatiepatiënten. 
 • Vakantiedialyse 

Mobiele dialyseverpleegkundige / Klinisch Specialist Nierzorg

Dit is geen gewone ziekenhuisbaan, dit is een baan bij Elyse! 

Betrokken en duurzaam bieden we samen en dichtbij de juiste nierzorg. 
Patiënten geven aan: ‘Bij Elyse voel ik me thuis. Ik kan rekenen op deskundigheid, zorg en aandacht.’

Dit ga je doen:

Dialyse verpleegkundige
Voor minimaal 24 uur in de week ben je werkzaam als dialyseverpleegkundige bij de dialyseklinieken van Elyse. Binnen Nederland hebben we 5 vestigingen. Als mobiele verpleegkundige wordt één van onze klinieken jouw hoofd locatie en heb je een plek in een vast basisteam.

Klinisch Specialist


Elyse Klinieken is een dochteronderneming van B. Braun Medical. Zij zijn gespecialiseerd in medische apparatuur en ontwikkelen duurzame, innovatieve en effectieve oplossingen voor het behandelen van dialysepatiënten. Elyse en B. Braun trekken samen op binnen het project ‘Samen voor goede Nierzorg’ richting dialysecentra in Nederland.

Per maand besteed jij 32 uur aan het geven van trainingen en advies bij dialysecentra ’s over de apparatuur en bijbehorende materialen tijdens testen en implementatie. Het inplannen van deze uren doe je samen met 2 andere gemotiveerde collega’s die eenzelfde rol als Klinisch specialist vervullen in combinatie met de werkzaamheden als dialyseverpleegkundige binnen Elyse. Training en opleiding tot een gecertificeerde Klinisch Specialist worden verzorgd door B. Braun waarbij je jouw kennis en expertise van zorg verrijkt met meer productkennis over de B. Braun Nierzorg oplossingen. Hierdoor word je een allround expert op het vlak van Nierzorg. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je je comfortabel kunt verplaatsen in een leaseauto met tankpas.

Dit bieden we jou! 

 • Een uitdagende en gevarieerde functie met veel mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd, met een leaseauto.
 • Je werkt samen met multidisciplinaire teams en komt te werken in een dynamische werkomgeving die geen dag hetzelfde is.
 • Een rol waarin verpleegkundige zorg voor hemodialysepatiënten centraal staat, waarbij je voorlichting aan patiënten geeft en leiderschap toont om een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te kunnen leveren, en waarin je actief bijdraagt aan beleidsontwikkeling en verbeterprojecten van Elyse.
 • Een salaris volgens FWG 55 CAO ziekenhuis, afhankelijk van de achtergrond en relevante ervaring, minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bruto (op basis van fulltime dienstverband).

 
Ben jij iemand die… 

 • Ruime ervaring als dialyseverpleegkundige heeft.
 • Bij voorkeur ervaring of zichtbare ambitie heeft op het gebied van – scholing en/of trainingen geven over de apparatuur en bijbehorende materialen.
 • Communicatief vaardig is, samenwerkend, proactief en gestructureerd is.
 • Persoonlijke aandacht en het thuisgevoel belangrijk vindt.
 • Ambitieus is in je vak, bereid om aanvullende werkzaamheden op te pakken en kan omgaan met wisselende werkdruk en omstandigheden.

Is het een match? 

Wil je direct solliciteren? Wat leuk! Stuur even je cv (inclusief BIG registratienummer) naar werkenbij@elyseklinieken.nl of solliciteer via onderstaande knop. Eerst nog wat vragen stellen? Neem contact op met HR via het telefoonnummer: 0412-672460. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.