Marketing-communicatie adviseur

 • 24-28 uur per week 
 • Locatie: Nieuwegein

Wij weten, met jouw talent kun je overal aan de slag. Maar wij denken dat we een interessante uitdaging voor je hebben! Ben jij een teamspeler, leergierig en ambitieus? Misschien ben jij dan wel de marketing-communicatie adviseur. 

De Elyse Klinieken voor nierzorg zijn gespecialiseerd in zorg voor patiënten met nierschade en nierfalen. Op vijf locaties in Nederland behandelt Elyse meer dan 600 mensen met een verminderde nierfunctie. 

 • Pre-dialysezorg 
 • Hemodialyse thuis of in onze kliniek 
 • Voor- en nazorg voor transplantatiepatiënten. 
 • Vakantiedialyse 

Marketingcommunicatie adviseur

Dit is geen gewone ziekenhuisbaan, dit is een baan bij Elyse!

Hier kom je te werken 
Vanuit het kantoor in Nieuwegein werk je samen met de Communicatie Manager en de jr. Communicatie adviseur aan verschillende marketingcommunicatie-projecten. Dit doe je voor Elyse Klinieken voor Nierzorg, thuiszorgorganisatie ExpertCare en de kinderzorgvilla’s van Villa ExpertCare.

Onze missie is: ‘Voel je thuis, dichtbij en betrokken’. 
En patiënten geven aan: ‘Bij Elyse voel ik me thuis. Ik kan rekenen op deskundigheid, zorg en aandacht.’ 

Dit ga je doen

Binnen de afdeling Marketing en Communicatie focus jij je op de marketingprojecten en campagnes. Je werkt aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze zorgdiensten en de naamsbekendheid van de verschillende bedrijven. Dit doe je in een gezellig team met de Manager Communicatie en de jr. Communicatie adviseur. De focus ligt vooral op online marketing, maar we geloven in cross mediaal, dus ook offline weet jij je doelgroepen te vinden.

Dit bieden we jou! 

Nederland zit midden in een transitie om de zorg zo veel mogelijk buiten het ziekenhuis te bieden. Je voelt iedere dag nieuwe uitdagingen en energie. Met gespecialiseerde thuiszorg of zorg zo thuis mogelijk in onze klinieken en zorgvilla’s lopen wij voorop. Je hebt te maken met verschillende type zorg, dus je leert iedere dag. Het hoofdkantoor is in Nieuwegein, maar je bent ook regelmatig in de nierzorg klinieken of in de kinderzorg villa’s te vinden. We bieden je een passend salaris (FWG 50) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je valt onder de VVT CAO. Wanneer het voor jou en ons goed voelt ontvang je na 8 maanden een vast contract.

 
Ben jij iemand die… 

 • een diploma hbo- Marketing of Communicatie op zak heeft.
 • minimaal 3 jaar ervaring heeft in een marketingfunctie.
 • affiniteit voelt met de zorg.
 • makkelijk en fijn te lezen teksten schrijft en sterke schriftelijke vaardigheden heeft.
 • alles weet van verschillende online media, SEO, SEA, marketing-e-mails en posts op sociale media.
 • creatief is, met frisse ondernemerschap en positieve vibes.

Marrit Welten

HR Officer
06-53371626

Is het een match? 

Wil je direct solliciteren? Wat leuk! Stuur even je cv en motivatie naar werkenbij@elyseklinieken.nl of solliciteer via onderstaande knop. Eerst nog wat vragen stellen? Neem contact op met HR via het telefoonnummer: 0412-672460. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.