Contactgegevens

Urkerweg 4-A 
8303 BX Emmeloord 
locatieemmeloord@elyseklinieken.nl 

Tel: 0527 – 63 11 50 
Fax: 0527 – 63 11 55 

Openingstijden: 
Ma, wo, vrij: 7:30 – 15:00
(telefonisch t/m 16.30 uur)  

Zorgaanbod

  • Poliklinische zorg
  • Pre-dialyse zorg
  • Hemodialyse thuis of in onze kliniek
  • Voor- en nazorg voor transplantatie patiënten
  • Vakantiedialyse

Emmeloord

In Emmeloord werkt een hecht Elyse team eraan om de zorg voor patiënten met nierschade zo aangenaam mogelijk te maken. “De verzorging is hier top! Vele malen persoonlijker dan in een ziekenhuis” volgens René uit Lelystad. Elyse Emmeloord is gevestigd op de locatie van de Antonius Zorggroep. Op deze locatie wordt de bouw van een nieuw zorgcentrum voorbereid. 

“Het klinkt misschien gek maar we doen er alles aan
om zo weinig mogelijk mensen aan de dialyse te krijgen.”

Internist-nefroloog Wim Rüger

Samenwerkingen 
Er zijn afspraken met het Isala ziekenhuis in Zwolle over zorg ten aanzien van back-up en vaatchirurgie/vaattoegang in het kader van dialyse. Daarnaast werkt Elyse voor de Noordoostpolder en op Urk met veel andere partijen in de zorg samen aan een innovatief gezondheidscentrum. Door krachten te bundelen kunnen inwoners van de regio straks thuis of dichtbij huis de gespecialiseerde zorg en behandeling ontvangen die nodig is. 

Vakantiedialyse in Emmeloord 
Er zijn volop mogelijkheden om op vakantie te gaan in de buurt van onze Elyse kliniek in Emmeloord. Elyse Emmeloord ligt in de Flevopolder en vlakbij de provincie Friesland. Voor watersportliefhebbers is Friesland een ideale bestemming. Varen langs de ‘elf steden’, maar ook wandelen in de ongerepte natuur van één van de vier nationale parken of fietsen over de heide in de Friese wouden. Of bezoek ’s werelds grootste nog werkende stoomgemaal, Ir.D.F Woudagemaal in Lemmer (UNESCO  werelderfgoed).

Neem een kijkje op Urk, de kleinste gemeente de provincie Flevoland waar op de visserijdagen nog veel mensen in de originele klederdracht lopen. Een echte aanrader is de Ginkiestocht: wandelen door een doolhof van smalle steegjes onder begeleiding van een gids, die ondertussen de geschiedenis en leuke anekdotes vertelt. 

In het voorjaar is de polder met al zijn tulpenvelden en gewassen een bonte mengeling van kleuren. De Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld. Je loopt er door de tropische tuinen, de vlinder vallei en ziet hoe orchideeën gekweekt worden. 


Het laatste nieuws uit Emmeloord