Alle zorg dichtbij en onder 1 dak

Zorgpartijen in Noordoostpolder en Urk hebben de krachten gebundeld en willen samen zorgen voor een compleet en op elkaar aansluitend aanbod van zorg en behandeling voor de regio in Gezondheidscentrum Het Vlie. De kracht van het collectief: scherp inzicht, levendig aanbod, grote slagkracht. Ook Elyse Klinieken voor Nierzorg Emmeloord is met trots onderdeel van Het Vlie.

A.i. van het toekomstige gezondheidscentrum

Positieve gezondheid

Bij Gezondheidscentrum Het Vlie is de rotsvaste overtuiging dat de gezondheidszorg een andere aanpak verdient: een werkwijze waarbij ‘Positieve Gezondheid’ de norm is, een methode die de mens centraal stelt. Ja. We gooien het over een andere boeg, we gaan een andere werkwijze hanteren. Als onafhankelijke zorgprofessionals deden we dit al, nu brengen we dat samen. Is het revolutionair? Nee. Is het bijzonder? Ja!

Onder 1 dak

In Noordoostpolder en Urk hebben 12 zorgpartijen hun krachten gebundeld en deze willen samen zorgen voor een compleet en op elkaar aansluitend aanbod van zorg en behandeling voor de regio Noordelijk Flevoland. Onder andere huisartsen, apotheek, GGD, revalidatie, wijkteams, dagbehandelingen, dialyse, enz komt allemaal samen in Het Vlie. Focus op positieve gezondheid, oog voor de totale mens toekomstgericht en persoonlijk & dichtbij, daarvoor staat Het Vlie.

Achter de schermen is de samenwerking tussen de verschillende partijen al in volle gang en wordt er gebouwd aan een sterke samenwerking. De tekeningen van het centrum liggen klaar en het wachten is nu op het leggen van de eerste echte steen.

Meer weten over het toekomstige gezondheidscentrum in Emmeloord? Lees er alles over op de website van het Vlie.